Back to the index page  
  FAQ   Cerca   Lista degli utenti   Gruppi utenti   Calendario   Registrati   Pannello Utente   Messaggi Privati   Login 
  »Portale  »Blog  »Album  »Guestbook  »FlashChat  »Statistiche  »Links
 »Downloads  »Commenti karma  »TopList  »Topics recenti  »Vota Forum


Iscrivi e promuovi il tuo Forum o il tuo Sito nella Top 100 del Forum Help. Clicca Qui per iscriverti

Prima di richiedere informazioni dettagliate sulle funzioni del tuo Forum, Leggi Qui o consulta la Guida Funzioni.

Inserisci sempre l' url del tuo Forum per le richieste di assistenza.

Crea il tuo Forum Premium Professionale FULL OPTION su MasterTopForum. Clicca Qui per creare il tuo Forum Premium


nike roshe one heren oranje
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi       Indice del forum -> Supporto gestione Forum
  PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
 
 MessaggioInviato: 06 Nov 2017 08:19:44  nike roshe one heren oranje
Descrizione: nike roshe one heren oranje
Rispondi citando
Messaggio
  calebalex

New User
New User

EtÓ: 27
Registrato: 06/11/17 07:28
Messaggi: 3
calebalex is offline italy

Nike heeft onlangs hun fenomenaal succesvolle Roshe Run the Roshe One hernoemd en de eerste versies van de schoen in zijn nieuwe gedaante zijn nu verkrijgbaar bij Mainline Menswear. Heb je je ooit afgevraagd waarom Nike de naam van de Roshe Run veranderde in de Roshe One? Vermoedelijk was het om de afstamming van de Roshe-lijn te verduidelijken. Er zijn de Roshe familieleden - Roshe LD-1000, Roshe Cortez en dergelijke - maar dan is er de nike roshe one heren oranje De naamgeving verduidelijkte het als het vlaggenschipmodel in de Roshe-familie. Als gevolg hiervan wordt deze aankondiging nog groter. Introductie van het tweede model in de vlaggenschip Roshe-serie: de Nike Roshe Two.

Niemand weet precies waarom de schoen zeker is hernoemd, sommigen zeggen dat het de serie van serieuze hardloopschoenen moet verwijderen, anderen zeggen dat dit de weg vrijmaakt voor Nike om verder op nike roshe one dames wit gebaseerde modellen vrij te geven, vergelijkbaar met hoe ze het deden met de Air Max-serie in jaren voorbijgegaan. Nike Air Max was een geavanceerde hardloopschoen op een bepaald moment, maar nadat het zich had teruggetrokken van die markt, maakte het naadloos de overstap naar mode en blijft het jaren later populair.

In het begin was de respons bijna unaniem positief: de nike roshe run rood grijs werd hartelijk verwelkomd door sneaker-blogs en het grote publiek. De schoenen brachten een cult-achtige aanhang voort: de TeamRoshe-community op Instagram heeft bijvoorbeeld een aanhang van bijna 300.000 volgers verzameld. Nike begon met het uitrollen van sneakerboot-silhouetten waarin enkele van de Roshe-elementen verwerkt waren, evenals meer luxe, luxe en exclusieve kleurstellingen en samenwerkingen. De betaalbare hardloper had een opvallende invloed op het silhouet en de stijl van de felbegeerde adidas Yeezy Boost 350, zo veel dat customizers namen om hun Roshes te schilderen met tortelduifpatronen. Nike CEO Mark Parker droeg zelfs een zeldzaam, toen nog niet uitgebracht paar fragmentontwerp Roshes toen hij de Amerikaanse president Barack Obama ontmoette

Het nieuwe assortiment bevat drie nieuwe kleuren, het geheel wit, zwart en grijs, maar er zijn ook een overvloed aan huidige Roshe Run-modellen in andere kleuren, evenals de "Sneakerboot" -versies. De nieuwe stijlen, genaamd nike roshe run schoenen BR, hebben een opvallend nieuw ontworpen bovenwerk van mesh, ontworpen om ze nog lichter en meer ademend te maken. Gemaakt met een phylon tussenzool, de schoen is veelzijdig en kan worden gedragen met of zonder sokken voor oefening of voor ontspanning. Ge´nspireerd door de beoefening van yoga en het concept van Zen, is de Nike Roshe One het summum van eenvoud.

http://www.jouwmerk.com/
Profilo Messaggio privato
 
 MessaggioInviato: 06 Nov 2017 08:19:44 Adv
Messaggio
  Adv

Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum » Supporto gestione Forum

Pagina 1 di 1
Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora

Mostra prima i messaggi di:

  

Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum

Free Forum Help topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2009
Macinscott 2 by Scott Stubblefield